Osa 5. Vaimoni

 

Juu..Osani nimi ei ole kyllä mikään paras mahdollinen mutta ..äsh,en vain keksinyt mitään muuta :'D <--Huono selitys maybe ? No nyt kumminkin osaan ;)

 

_______________________________________________________________________

Onnittelut velipoika saat perijä tän talon ja kaiken, yritti Minna sanoa iloisena.

Todellisuudessa Minna kihisi raivosta koska joutui muuttamaan Kerkon kanssa ahtaaseen ja epämukavaan kerrostaloon . No ei voi mitään...

Nyt hyppäämme kauas tulevaisuuteen jolloin Santerilla on se oikea jo kainalossa ;) -->

Naisen nimi oli Taimi Riisiö ja oli kotoisin Twikkii-saarelta.Nainen tipppui taivaalta kun Santeri pyysi ennustajaeukolta sitä oikeaa jota voisi halailla ja pussailla. Ei Taimea voinut ujoksi sanoa...Santeri vei naisen oitis kihloihin menon jälkeen Nessan Vaatepuotiin..Aivan kiire (en olisi jaksanut kutsua Taimea kylään Twikkii-saarelta,siinä menisi yksi päivä ja Santerilla oli kiire).

Kun he sitten tulivat sieltä vaatepuodista, talon takapihalla odotti 8 häävierasta ja hääkaari ja hääkakku . Kyllä kyllä,kiire on :3

Arvaattekin varmaan mitä seuraavaksi tapahtuu...? Sen takia poistumme hetkeksi huoneesta...

Seuraavana päivänä Taimi kärsi pahoinvoinnista ja kamalan kovasta nälästä ... Johtunee eilis illan tapahtumista ?

Ja tässä saamme huomata että Taimen farkut eivät pidä Taimen mahasta ... - Äää! Me saaden puolikas vauva, äää,puolikas vauva,kuulitko Santeri ? Taimi huusi kun oli ostoksilla anoppinsa ja Santerin kanssa Nessan Vaatepuodissa :D.

Vanhan parin liekki ei onneksi ollut sammunut :) Yleensä pitkän avioliiton aikana rakkaus pääse kuihtumaan,mutta ei ainakaan Oonan ja Henrin rakkaus päässyt simahtamaan :D.

Siirryttiin vanhusten makkariin ;)

Mm .. <3

Myöhemmin päivällä oli Lindan aika synnyttää :)

Yksi pieni urospentu ..

Pikku urospentu sai nimekseen Pyry :) Vuodenaikana oli talvi,mutta lumi pääsi sulamaan :(

Ja Taimen maha kasvoi :)

Koska tilaa ei riittänyt Oonan elvytys-koneelle ja Henrin sähkökitaralle, päätettiin vanhusmakkarin viereen rakentaa Oonan ja Henrin jonkillainen komero.

Henri rakasti maalaamista yli kaiken joten maalasi tälläisen taulun :D Taulu meni hiukan epäselväksi jo silloin kun siirsiin sen siihen kansioon missä muutkin maalauksen ovat ;( Ikävä kyllä maalaus jouduttiin (ei,Santeri ei halunnut antaa sitä Taimelle) myymään :(

 

Santeri pääsi uransa huipulle . (Näin nopeasti, kummallista..?) Santun ura taitaa olla ei se kaupungin hallitus vaan se toinen..No..tarkistan sitten myöhemmin :E

Oona oli uuden harrastuksensa parissa eli hoitamassa puutarhaa,ja päätti sen jälkeen hieman katsella juuri ostettua pelätintä.-Eivätpähän linnut pääse nokkimaan omenoita puussa .. Aivan kuin se liikkuisi...UAAHHH! Oona kauhistui kun pelätin heräsi henkiin ja pelästytti hänet . (Hassua,pelissäni ei ole koskaan enne tapahtunut moista :DDD)

Myöhemmin illalla tähdet paistoivat kirkkaammin kuin ikinä. :) Mutta mennäämpä nyt sisälle katsomaan mitä siellä tapahtuu..

Synnytys!

Kun synnytys loppui ja vauva tuli esiin,en hoksannut edes ottaa kuvaa (olen idiootti :D). No sieltä tuli kumminkin tyttö.Tyttölapsi sai nimekseen Natasha :) Natasha Koskela . Natashha peri äidinsä tumman ihon,molempien harmaat silmät ja isoäidinsä punertavat hiukset :)

Ja tässä pikku Natasha.

Myöhemmin  illalla päättivät Oona ja Henri molemmat jäädä eläkkeelle.Olivathan kumpikin päässeet uransa huipulle,Oona Sairaalan johtajaksi ja Henri Musiikkiuran huipulle.

Oona lähti yöllä ostamaan vaatteita (:'DDD) pikkuiselle ja koko perheelle . Hän uudisti myös hieman tyyliään.Nätti,ainakin omasta mielestäni :)

Tässä todiste Oonan luonto innostuksesta.Oona oli joka hetki hoitamassa puutarhaa,kasteli kukkia,leikkasi puskia,kitki rikkaruohot ja istutti tomaatteja ja sen sellaisia...

Natasha <3

Santeri ja Taimi halusivat mahdollisimman paljon lapsia ja niitä päätettiin myös tehdä...Poistukaamme huoneesta .

Aamulla Taimi kärsi taas pahoinvoinnista ..Vauva tulossa .

Aika kului nopeasti ja nyt juhlittiin Natashan synttäreitä . Ensi osassa saatte nähdä hänen kasvonsa ja niin edelleen :D

 

Kommenttia !