Osa 6. My Crazy Family

 

Osa voi ehkä olla hiukan tylsä (toivottavasti ei :D) mutta ainakin se on pitkä. Teksti voi olla hiukan tönkköä, sillä en ole millään parhaalla kirjoitustuulella. :P Tämän jälkeen pidän tauon,mutta en tie kuinka kauan se kestää... No mutta nyt osaan ! :D

 

Tässä siis pikku Natasha potalla :) Tyttö peri siis isoäidinsä punertavat hiukset, mutta toivoin kyllä enemmän vaaleita hiuksia :P

Kun Taimi oli vapaalla töistä, hän leikki ja leperteli Natashan kanssa. Kun Taimella oli kiire,isovanhemmat pitivät silmällä pikku tytteliä. Natasha oli kiltti tyttö. Laitan tähän nyt luonteen ja horoskoopin. sottaisa/siisti 3 p. ujo/menevä 10 p. laiska/toimelias 2 p. marisija/kiltti 6 p. Horoskoopiltaan Natasha on vaaka,aivan kuten äitinsäkkin :).

Aina iltaisin Taimi oli nälkäinen kuin susi,mutta kun hän oli tekemässä jotakin ruokaa hänen mahansa kasvoi :D No pääasia että saadaan lisää vauvoja !

Natasha viihtyi myös mumminsa kanssa. Tottakai myös vaarin,mutta ei vaarilla aina pienille lapsenlapsille ollut aikaa..NO TOTTAKAI OLI!

Henri kärsi polvi,selkä ja päänsärystä . Kai sen nyt ymmärsi , hän oli todella vanha. Näytti kuin hän olisi kitunut kun eli,mutta ei tahtonut viellä kuolla,ei,ei viellä.

Natasha rakasti ponilla ratsastamista,tosin hän ratsasti todella usein...vanhemmilla ja isovanhemmilla ei ollut aina aikaa vahtia pikku-neitiä :D.

Latasin korvaavat ihot mutta niitä ei näy viellä näissä ensimmäisissä kuvissa...

Taimen maha pompahti toisenkin kerran mutta jotenkin tuo uimapuku litistää sen .. o.O kummallista.

Katsokaas kenen kuva pääsi mamman viereen seinälle! Muutin Oonan kuvaa koska se oli jotenkin epäselvä ja laitoin Henrin maalaamaan uuden :).

Kyllä tässä kuvassa voitte havaita kolme asiaa: 1.Muutin Koskelat uuteen taloon sillä hovimestari varasti vastasyntyneen lapsen, Jesperin joka syntyi vähän aika sitten mutta minulla ei ole siittä kuvia..Vain taapero ajan.. 2. Linda kuolee :((( 3. Pyry on kasvanut aikuiseksi .. Pyry ulvoi talon asukkaita apuun kun viikatemies saapui noutamaan vanhaa koiraa,Lindaa :( . Hänen muistokseen yksi vanhuusajan kuva hänestä:

Lepää rauhassa , Linda <3 :(

Natasha ehti ratsastaa hetken ennen kasvuaan lapseksi .

Ooo..Natasha kasvaa . Oli jo aikakin :D

Juu no .. aika nätti vaikka kasvoja ei näykkään kovin hyvin :P Harmi vaan että Natasha peri äitinsä korvat (:D) ja nenän...^^ No ei kai se nyt niin vakavaa ole. Ikävä kyllä joitakin kasvokuvia ei löytynyt (mulla on kuvii siel mun Californian kansios ainaki 500:D) Ja sitä paitsi Natasha on pelissäni jo teini..;D No nyt jatketaan..

Perheeseen syntyi jokin aika sitten poikavauva,Jesper. Kun mummilla,vaarilla,äidillä tai isällä oli kiire, pikkuinen sai haista kehdossaan aika kauan :D. Ja siittähän Jesper ei pitänyt

Niin, Jesper (Olkoon Jeppe nyt) vietti synttäreitä uudessa talossa. Vaari sai tälläkin kertaa auttaa syntymäpäivänä. Hovimestari joka sai potkut, vei siis vanhassa talossa Jepen mukanaan, ja ei tuonut häntä takaisin.Harmi,se oli niin hieno talo ;(.

Ihan söpö pikku Jesperistäkin tuli . Harmittaavaa nuo luihut posket..Keneltäköhän lie tullut,vanhemmilla ei ainakaan tuollaisia piirteitö ole ;D. Mahtava kuva kertakaikkiaan...

Oona jumaloi pikkuisia lapsenlapsiaan. Hän opetti mielellään Jeppeä kävelemään ja potalle,mutta säästi opetettavaa myös Taimelle ja Santerille.

Samaan aikaan alakerrassa:

Tyylikkäästi vessassa teki Henri kuolemaa :( Oona oli Henriä kaksi päivää vanhempi, mutta Henri kuoli aiemmin...

Eipäs unohdeta hula zombeja. No, hyvästi Henri :(! vaikka lähes inhosin kammottavaa nenääsi aluksi :D Lepää rauhassa :)

Oona oli järkyttynyt miehensä kuolemasta.Kaikki tapahtui vain liian äkkiä. Oona purskahti itkuun aina yksin ollessaan, ei koskaan lapsenlapsien nähden.

Myös Pyry tunsi ikävää,mutta ei Henriä kohtaan. Linda oli kuollut jo jokin aika sitten. Mutta ikävä Lindaa kohtaan ei koskaan loppunut. Pyry vain makasi korissaan masentuneena ja hädin tuskin söi jotain. Itsellänikin tuli kaamea ikävä Lindaa.Lindassa oli sitä jotakin :)).

Natasha vietti paljon aikaa leikkikentällään. Koulussa meni hyvin, kotonakin meni hyvin jos ei lasketa Henrin kuolemaa,Lindan kuolemaa ja...

Oonan kuolemaa :(

Oona ei saavuttanut platinamielialaa,mutta tavoitepisteitä oli ainakin 90 000 ja mittari oli kultaisella tasolla. Sanotaan siis näin: Hän kuoli onnellisena... Hulazombit ilmestyivät tottakai ;D

Oonan kuolema oli Natashalle aivan liikaa.Hän otti sen raskaammin kuin Santeri tai Taimi.

Pikkuinen nukahti Pyryn petiin :)

Makuuhuoneen puolella: - Hankittaisko viel yks vauveli? Santeri kysyi. Tottakai! - vastasi Taimi innostuneena ..(perhetavoitteinen kun oli...vai oliko se tieto..?)

Arvatkaa kerran kuka tämä on... Aivan hän on Jesper. Jesper kasvoi huomaamattomasti lapseksi,en itsekkään huomannut :D Mutta katsokaa nyt mikä ilme xD!!

Vaihdamme nyt aihetta Santeriin. Santeri soitteli pianoa aina iltaisin isänsä ja äitinsä muistolle.Hän kävi myös joka sunnuntai haudalla katselemassa ja suremassa.. :(

Meinasi unohtua... Perheeseen ostettiin naarakoira Neena Pyryn seuraksi. Ehkä saamme viellä pentuja ;)

Lapseksi kasvanutta Jesperiä viihdytti joko iskä tai Natasha. Poika halusi lentää ja hänen toiveensa toteutui.Isi suostui lennättämään poikaa. Jesper näyttää typerältä tuossa kuvassa..Ei hän oikeasti ole tuon näköinen..ainakaan tuo nenä!

Ahh..Tervetuloa rakas aamupahoinvointi <3 :D Lapsia tulossa , tai toivottavasti VAIN yksi lapsi...

En tiedä oletteko ehkä huomanneet mutta useimmissa kuvissa näkyy linnunhäkki... Olen siis ostanut perheelle linnun jonka nimi on muistaakseni Jill. No Jill on oikeastaan Natashan lemmikki,koska asuu Natashan huoneessa.

Erään päivänä yksi Natashan ystävistä (?) tuli kylään ja valitti Santerin kimppakyydin melusta...Hmmph! Mokoma itserakas mukula! :'DD Katsois omaa naamaansa ..

Perheeseen syntyi vähän aikaa sitten poika ... Nimekseen hän sai Kim. Kim kasvoi taaperoksi ja sai vuorostaan kokeilla leikki-kiikkumis-ponia :D. (En löytänyt mistään Kimin syntymää;(.) Paljon paljon paljon kasvua tässä osassa :D.

Arvatkaa kuka kasvaa?? No tietenkin...

Natasha! Oikein nätti omasta mielestäni :) Taustalla on uikkareissa oleva Santeri :) Muutan tietenkin tuota luomiväriä :P Joskus...

No niin tähän päättyi 6.osa :D En jaksanut tehdä kovin pitkää osaa kuten alussa lupasin .. Se on niin hirveän työlästä ja 7.osaa täytyy alkaa tehdä melki heti, koska olen pelannut niin paljon Koskelan perheelle :D En voi sille mitään... No eipä tässä varmaan muuta.. Ai niin..Teen taloesittelyn sitten joskus kun ehdin .  Kommenttia !